Project Stories - Lebesque
VILLA NUENEN

VILLA NUENEN

Alvorens te beginnen met de inrichting hebben Lebesque en opdrachtgever drie jaar herhaaldelijk aan tafel gezeten om de villa te realiseren. Een oude bungalow werd omgetoverd in een modern huis en een strak interieur. Door het oog voor detail straalt de inrichting een gezellige sfeer en warmte uit.
In samenwerking met Smeulders Interieurgroep.

Lees Meer


APPARTEMENT BEIRUT

APPARTEMENT BEIRUT

In de loop van de jaren worden zakelijke relaties vaak vriendschappelijke relaties.
Dit geldt ook voor Sheikh Hamad bin Mohammed Al Thani. Hij deed de onderhandelingen voor de bus voor de emir van Qatar, om vervolgens zijn appartement in Beiroet in Libanon door ons te laten inrichten. Uiteindelijk zijn Marcel Lebesque en hij goede vrienden geworden.

Lees Meer


HFM ORGANISATIEPSYCHOLOGEN

HFM ORGANISATIEPSYCHOLOGEN

Opdrachtgever HFM Organisatiepsychologen zag zijn nieuwe kantoorpand graag ingericht worden, compleet met scheidingswanden en meubelen. Wij zijn de eerste en enige geweest die de inrichting voor het vooraf bedachte budget hebben weten te bedenken en te realiseren. Lebesque wordt vanuit oudsher geassocieerd met hoogwaardige interieurs - en daar hangt uiteraard een prijs aan...

Lees Meer


VILLA WAALRE

VILLA WAALRE

Soms kunnen we alles wat we als Lebesque in huis hebben laten zien in een ander huis. Bij deze villa in Waalre is dat het geval. Van eerste verbouwing tot oplevering, van schilderkleuren tot tegels in de douche, van bedden tot verlichting; in alles hebben we ons steentje bij kunnen dragen. Met een verbluffend resultaat, al zeggen we het zelf. 

Lees Meer


RABOBANK MIERLO

RABOBANK MIERLO

Het inrichten van de Rabobank in Mierlo kwam met een streng eisenpakket, onder andere met betrekking tot de entree, het kleurgebruik en de werkkamers. Door combinaties van donker en licht hout, uiteraard aangevuld met de huiskleuren van de Rabobank, is de entree een overzichtelijke en betrouwbare ruimte geworden voor personeel en klanten.

Lees Meer