HFM ORGANISATIEPSYCHOLOGEN - Lebesque

HFM ORGANISATIEPSYCHOLOGEN

HFM ORGANISATIEPSYCHOLOGEN


Opdrachtgever HFM Organisatiepsychologen zag zijn nieuwe kantoorpand graag ingericht worden, compleet met scheidingswanden en meubelen. Wij zijn de eerste en enige geweest die de inrichting voor het vooraf bedachte budget hebben weten te bedenken en te realiseren. Lebesque wordt vanuit oudsher geassocieerd met hoogwaardige interieurs - en daar hangt uiteraard een prijs aan. Juist daarom zijn wij trots dat wij dit project budgetair verantwoord, functioneel en esthetisch goed is gelukt. Het laat onze veelzijdigheid zien. De visie erachter is om van een grote ruimte een eenheid te maken aan de hand van een industriële/vintage stijl. Leidend hierin zijn oude stoeltjes, minimalistische tafels, 5(!) Perzische tapijten en steigerbuizen die tot rijdende scheidingswanden met draadgordijnen erin omgetoverd zijn. In één dag is de inrichting opgeleverd en de foto's geven een impressie van dit proces. Wij hopen dat het duidelijk is waarom opdrachtgever en personeel dolenthousiast is en waarom ze hebben besloten om er ook klanten te ontvangen.
Update: we zijn nu bezig met een vervolgopdracht

 

 
Ook in Project Stories

VILLA NUENEN
VILLA NUENEN

Alvorens te beginnen met de inrichting hebben Lebesque en opdrachtgever drie jaar herhaaldelijk aan tafel gezeten om de villa te realiseren. Een oude bungalow werd omgetoverd in een modern huis en een strak interieur. Door het oog voor detail straalt de inrichting een gezellige sfeer en warmte uit.
In samenwerking met Smeulders Interieurgroep.

Lees Meer

APPARTEMENT BEIRUT
APPARTEMENT BEIRUT

In de loop van de jaren worden zakelijke relaties vaak vriendschappelijke relaties.
Dit geldt ook voor Sheikh Hamad bin Mohammed Al Thani. Hij deed de onderhandelingen voor de bus voor de emir van Qatar, om vervolgens zijn appartement in Beiroet in Libanon door ons te laten inrichten. Uiteindelijk zijn Marcel Lebesque en hij goede vrienden geworden.

Lees Meer

VILLA WAALRE
VILLA WAALRE

Soms kunnen we alles wat we als Lebesque in huis hebben laten zien in een ander huis. Bij deze villa in Waalre is dat het geval. Van eerste verbouwing tot oplevering, van schilderkleuren tot tegels in de douche, van bedden tot verlichting; in alles hebben we ons steentje bij kunnen dragen. Met een verbluffend resultaat, al zeggen we het zelf. 

Lees Meer