RABOBANK MIERLO - Lebesque

RABOBANK MIERLO

RABOBANK MIERLO

Het inrichten van de Rabobank in Mierlo kwam met een streng eisenpakket, onder andere met betrekking tot de entree, het kleurgebruik en de werkkamers. Door combinaties van donker en licht hout, uiteraard aangevuld met de huiskleuren van de Rabobank, is de entree een overzichtelijke en betrouwbare ruimte geworden voor personeel en klanten. Er zijn daarnaast werk- en spreekkamers die een naam kregen van een natuurgebied in de nabijheid. Alle kamers zijn met elkaar verbonden door het lichtplan dat als een ader door het bedrijf heen loopt. Dit zorgt voor een consistente stijl en egale verlichting.

  
Ook in Project Stories

VILLA NUENEN
VILLA NUENEN

Alvorens te beginnen met de inrichting hebben Lebesque en opdrachtgever drie jaar herhaaldelijk aan tafel gezeten om de villa te realiseren. Een oude bungalow werd omgetoverd in een modern huis en een strak interieur. Door het oog voor detail straalt de inrichting een gezellige sfeer en warmte uit.
In samenwerking met Smeulders Interieurgroep.

Lees Meer

APPARTEMENT BEIRUT
APPARTEMENT BEIRUT

In de loop van de jaren worden zakelijke relaties vaak vriendschappelijke relaties.
Dit geldt ook voor Sheikh Hamad bin Mohammed Al Thani. Hij deed de onderhandelingen voor de bus voor de emir van Qatar, om vervolgens zijn appartement in Beiroet in Libanon door ons te laten inrichten. Uiteindelijk zijn Marcel Lebesque en hij goede vrienden geworden.

Lees Meer

HFM ORGANISATIEPSYCHOLOGEN
HFM ORGANISATIEPSYCHOLOGEN

Opdrachtgever HFM Organisatiepsychologen zag zijn nieuwe kantoorpand graag ingericht worden, compleet met scheidingswanden en meubelen. Wij zijn de eerste en enige geweest die de inrichting voor het vooraf bedachte budget hebben weten te bedenken en te realiseren. Lebesque wordt vanuit oudsher geassocieerd met hoogwaardige interieurs - en daar hangt uiteraard een prijs aan...

Lees Meer