Stage - Lebesque

Stage

Wij zoeken nieuwe stagiaires Robin Hamelink

Hee, ik ben Robin Hamelink en ik doe de opleiding Interieur adviseur aan het Summa college Wonen en Design in Veldhoven.

Hoe ik bij Lebesque ben gekomen? Kim had mij in contact gebracht met Dorine.
10 weken lang heb ik mee mogen draaien, waardoor ik mega veel heb geleerd. Van het organiseren van een groot event tot het lopen over een beurs.
Ik heb niet alleen super leuke mensen leren kennen maar ook mijn tweede huis & leukste baan.

Waarom stage lopen bij Lebesque? Lebesque is een bedrijf die je stimuleerd om meer uit jezelf te halen. Er is heel veel variatie tijdens de stage periode en het belangrijkste: je voelt je thuis!

Sven van Teeffelen

Hi, Ik ben Sven van Teeffelen en een derde jaars student aan het Koning Willem 1 College.

Bij Lebesque ben ik de jongen achter de marketing van 'De beste pop-up of all time'. Ik ben begonnen met een promotieplan opstellen samen met mijn praktijkbegeleider Thymo Lebesque. Ik heb de kans gekregen me in vrijheid te bewegen met een groot budget. 

Wat zo fijn is aan de stage bij Lebesque is dat je veel werkt in autonomie en het vertrouwen krijgt. Tuurlijk, er wordt meegekeken. Maar uiteindelijk leer je ook van je fouten. 

Kim Reichert

Hee, ik ben Kim Reichert en studeer marketing en communicatie aan de Rooi Pannen hier in Eindhoven.  

Dorine kwam bij ons thuis om te kijken voor een nieuwe bank, daarvan ken ik haar. We waren gelijk vol op aan het kletsen. Interieur spreekt mij erg aan dus het leek me leuk dit te combineren met marketing. Ik mocht al komen helpen met de pop-up, de drukste periode. Ik wist nog bijna niks maar mocht gelijk klanten aanspreken. Ik kreeg dus vanaf het eerste moment al veel vertrouwen.

Ik heb het super leuk gehad tijdens mijn stage periode. Ik heb veel geleerd op gebied van marketing en interieur en erg veel gelachen.

Jenneke Luining

Hoi, mijn naam is Jenneke en ik ben een 2e jaars student van De Rooi Pannen in Eindhoven.

Ik ben een stagiaire bij Lebesque en doe samen met Kim en Sven de marketing en onze leuke stagebegeleider Thymo helpt ons daarbij!

Ik vind het super leuk om stage te lopen bij Lebesque, vooral omdat je heel veel vrijheid hebt en ze je heel veel zelf laten uitproberen. Ik heb het hier erg naar mijn zin en leer hier erg veel nieuwe dingen. Dit is voor mij echt een hele leuke en leerzame periode geweest.

Charlotte Sedee

Hi, Ik ben Charlotte en ga dit jaar afstuderen

aan de Willem de Kooning Academy richting Arts&Crafts / Lifestyle.

 

Bij Lebesque heb ik de de sociale media en interieuradvies opgepakt.

De samenwerking en een warme sfeer is hier heel belangrijk. Je wordt in het diepe gegooid, maar ik heb daar juist heel veel van geleerd.

Ze kunnen studenten naar mijn mening goed begeleiden en helpen.

Ik vind het hier erg fijn werken, je zit nooit stil. Je kan van iedereen wat leren, want waar de een goed is in interieuradvies geven en styling is de ander weer goed in de social media en het management. Zo vullen we elkaar goed aan bij Homestories by Lebesque.

neem contact met ons op

Laat een berichtje achter


Bezoek de showroom

Pisanostraat 53 te Eindhoven, Nederland

Do - Vr    11:00 - 21:00

Za - Zo    11:00 - 17:00

Neem voor een afspraak buiten openingstijden contact op met Marcel (+31) 06-54331717.